En de best verdienende Youtuber van het jaar is…*tromgeroffel*…PewDiePie! Sinds vorig jaar publiceert Forbes een lijst met de Youtubers die de meeste centjes krijgen voor het maken van filmpjes. Felix Kjellberg, de 27-jarige Zweed die de filmpjes maakt, verdient hier jaarlijks bijna 14 miljoen dollar aan!

PewDiePie, die in zijn filmpjes onder andere zichzelf filmt als hij aan het gamen is, heeft maar liefst 49,7 miljoen abonnees! De Zweed heeft aangegeven te stoppen met Youtube als hij de 50 miljoen heeft bereikt.

Comedians op twee en drie
Op plek twee en drie staan Roman Attwood en Lily Singh. Attwood vlogt over pranks die hij uithaalt en Singh maakt komische sketches. Check ze hieronder:

Roman Attwood (RomanAttwoodVlogs):

Lily Singh (Superwoman):

Nederlandse Youtubers
Jordi van den Bussche is met zijn kanaal ‘Kwebbelkop’ de best verdienende Youtuber in Nederland. Net zoals PiewDiePie maakt hij filmpjes terwijl hij aan het gamen is. Hij heeft maarliefst 5,8 miljoen abonees. Ook Enzo Knol is een goed bekeken Nederlandse Youtuber die dagelijks een vlog maakt over wat hij in zijn leven doet en meemaakt.

Kwebbelkop: