Het kan je onmogelijk ontgaan zijn: Sander van de Pavert van LuckyTV had een internationale viral video te pakken met zijn parodie op het debat tussen Trump en Clinton. Met zijn knutselpraktijkjes had Sander het voor elkaar gekregen om het zo te laten lijken, dat de presidentskandidaten niet hard met elkaar in debat waren, maar juist harmonieus het nummer Time Of My Life aan het zingen waren. Oké, even voor die paar slaapkoppen die hem toch gemist hebben:

Maar niet alleen LuckyTV scoort natuurlijk met dit soort video’s. De YouTube-kanalen en tv-programma’s tuimelen over elkaar heen om hun parodieën in de schijnwerpers te krijgen. TMI ging een ochtendje YouTube langs, en zocht de leukste uit.

Om een beetje in de sfeer van het muzikale talent te blijven: Schmoyoho. Met hun ‘Songify This’ weten ze regelmatig van saaie toespraken of bijzondere interviews lekker lopende nummers te maken, en dat lukte ze ook weer bij het afgelopen debat:

Het grootste sketchprogramma van Amerika is Saturday Night Live. Miljoenen mensen zitten elke zaterdag voor de buis om te zien hoe bekend Amerika de actualiteit op de hak neemt. Zo wist topacteur Alec Baldwin een hele sterke Trump in debat met Clinton neer te zetten:

Maar gelukkig zijn de presidentskandidaten de beroerdste niet, en zijn ze best bereid om af en toe zelfs mee te werken, zoals bij talkshowhost Jimmy Fallon. Een beetje zelfspot is namelijk nooit verkeerd: