Tentamenweek voor de boeg en meer met je neus in de boeken gezeten dan op social media? Praatten je klasgenoten tijdens de pauze over een filmpje dat jij compleet gemist hebt? Of zit je schoolweek er ein-de-lijk op en wil je even complete ontspanning? Dan ben je aan het goede adres, want TMI selecteerde speciaal voor deze arme zieltjes de virals van afgelopen week zodat je je weekend helemaal up to date en happy begint.

#5 Peuter leert eten met haar voeten
In Rusland leert een jong meisje, geboren zonder handen, eten met haar voeten. We zien hoe de peuter met haar voeten een vork vasthoudt en deze naar haar mond brengt. Waar haar eerste poging mislukt, probeert de kleine spruit het gewoon nog een keer. Nooit opgeven! Haar moeder filmde het bijzondere tafereel en plaatste de video op Facebook.

#4 Humberto onder stroom!
Tijdens RTL Late Night was geneeskundestudent Bart Lutters te gast. De student heeft een fascinatie voor hersenen en nam een apparaat mee waarmee elektroschokken worden opgewekt. “Ik kan het wel even demonstreren,” aldus Bart. Dat liet Humberto zich geen twee keer zeggen en besloot zichzelf vrijwillig onder stroom te zetten. Tja, ieder z’n ding…


#3 ‘Will you marry me?’
In de categorie ‘bijzondere, creatieve huwelijksaanzoeken’ presenteren wij je: een heel footballteam dat werd betrokken bij het aanzoek van één van de teamleden. Iedere speler hield een roos vast, terwijl ze een cirkel vormden in het midden van het veld en het nummer van Ed Sheeran’s “Thinking Out Loud” werd gezongen. *Niet huilen, niet huilen, niet huilen…*#2 Happy Halloween!
Geen filmpje, wel hilarisch: een drone die gebruikt wordt om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Het neefje van de eigenaar van de drone deelde de grap van zijn oom op Twitter. “So my uncle got a drone now he’s f*cking with people.” Binnen no-time ging zijn tweet viral.
https://twitter.com/ZacCrueger/status/787810477799772160

 

#1 Olifantje schiet te hulp
Olifanten vergeten niets en staan bekend als hele slimme en wijze dieren. Wanneer een jong olifantje denkt dat haar favoriete verzorger in nood is en dreigt te verdrinken (is niet zo overigens, het hele tafereel is in scéne gezet) schiet ze hem meteen te hulp en dendert ze de rivier door om hem te redden. Overigens bleek het hele tafereel in scène gezet te zijn, maar dat maakt de reactie van de schat met de slurf niet minder mooi.