Het is alweer vrijdag en velen van ons hebben de kriebeltjes waarschijnlijk al in hun buik. Van kerst? Neehee, van de virals natuurlijk. Die hebben we namelijk weer voor je op een rijtje gezet. Kan je daarna lekker je moeder gaan helpen bij het kerstdiner. Enjoy!

#5 ff janken

We trappen de virals af met een lekkere jankerd. Iedereen heeft het verhaal van Tijn en zijn actie voor Serious Request natuurlijk wel meegekregen. Zijn nagellak-actie heeft nu al meer dan een miljoen euro opgeleverd! Miss Montreal schreef een liedje voor en over Tijn. Pak de tissues er maar bij. Lekker potje janken dus.

#4 Is it because I’m ugly?

Ieder meisje heeft er wel eens last van: aangesproken worden door vervelende mannen. Als je tien uur lang door New York loopt, kom je er een hoop tegen. En die wil je dan het liefst een dreun verkopen. Maar de gouden tip is om gewoon terug te praten. Dan durven ze namelijk niet meer. Of ze blijven een kwartier doodstil naast je lopen. CREEPY.

#3 Nog zo’n hitje

Vorige week hadden we al dat verschrikkelijke kerstnummer van Mariah Carey, gezongen door bekende artiesten. Nu een ander nummer, bijna net zo verschrikkelijk en ook al veel te vaak gehoord. Zelf Paul McCartney zingt mee. En ik weet niet of ik dat nou geweldig vind of een beetje zielig..

#2 Geertje

Nog een viral over de actie van Tijn. Want dit is natuurlijk té hilarisch en mag echt niet ontbreken. Geert Wilders doet ook mee aan de actie en lakte zijn nagels. Cute picture, Geertje. Nieuwe Facebook profielfoto?

#1 Huwelijksaanzoek

Doe je een superromantisch huwelijksaanzoek aan je vriendinnetje, steelt iemand ander de show. De vrouw op de achtergrond kon haar emoties duidelijk niet in bedwang houden. Best wel schattig eigenlijk. Maar hallo, doe dat voortaan ff lekker buiten beeld.