Gooi je schoolboeken aan de kant, trek je broek uit en doe een dansje. De virals staan weer online! Een dagje later dan normaal, maar daarom niet minder leuk. Dus doe je broek maar weer aan, ga languit op de bank en enjoy!

#5 All I want for Christmas…

Eigenlijk hoopten wij dat dit nummer nooit meer gedraaid zou worden, maar helaas. Het wordt nu gewoon gezongen door al je favoriete artiesten. En dat maakt het eigenlijk nog drie keer zo erg. Oh ja, probeer niet afgeleid te raken door de borsten van Mariah Carey.

#4 Lekker wijntje

Wijn is heerlijk, maar al dat elitaire gelul er omheen is natuurlijk verschrikkelijk irritant. Iedereen lijkt tegenwoordig wel verstand te hebben van wijn. Of ze doen in ieder geval alsof. Maar merken de echte kenners het verschil tussen een dure wijn en een spotgoedkope?

#3 Geen hulp nodig

Bij het programma The Undateables worden mensen geholpen die soms wat problemen in de liefde hebben. Joris heeft eigenlijk helemaal geen hulp nodig. Hij slaat de verkering gewoon over en vraagt Margot op de eerste date ten huwelijk. Smelt maar even weg.

#2 Doe het na(akt)

Deze foto van een naakte Orlando Bloom ging een tijdje geleden het hele internet over. En dat vroeg natuurlijk om een namaak. Dat deden de Britse comedians David Walliams en Alan Carr. En dat levert best verontrustende beelden op.

#1 Stop the song!

Sta je rustig bij een concert van Coldplay (alsof dat nog niet erg genoeg is), word je ook nog eens het podium opgevraagd voor een huwelijksaanzoek. “Schiet wel een beetje op, mensen hier moeten hun trein halen”, grapt zanger Chris Martin nog even tussendoor.