Het is bijna kerst en daar krijg je natuurlijk dikke vette kriebels van in je buik. Of niet, maar dan krijg je ze vast van deze virals. Hoera, ze zijn er weer hoor. De vijf allerleukste video’s/tweets speciaal voor jou. Ja, echt alleen voor jou. En die zijn bijna net zo leuk als kerstmis. Bijna.

#5 Au..

Helaas speelt discriminatie nog steeds een grote rol in onze samenleving. In dit bijzondere experiment van RTL Nieuws wordt dat maar weer eens pijnlijk zichtbaar. Zet dit filmpje jou ook aan het denken?

 

#4 Leuk bijbaantje

Een pure chocoladeletter voor Sinterklaas (niemand lust dat), een stinkend kerstpakket en als kers op de taart een keertje bowlen. Dat krijg je als beloning voor al die uren achter de kassa en omgaan met zeikende klanten. Tenzij je bij Evolved Mixed Martial Arts in Singapore werkt. Want dan ga je dus gewoon als personeelsuitje naar een vijfsterren resort op de Malediven. Dat tripje kostte de baas ongeveer 500.000 euro. Waar kunnen we solliciteren?

#3 Aanstellers

Mannen zijn aanstellers. Dat is iets wat vrouwen al jaren weten, maar dit filmpje bewijst het nog maar eens. Humberto Tan voelt hoe het is om menstruatiekrampen te hebben. En och, wat heeft hij het zwaar. Zielig zeg. Wil je nog een stukje chocola, Humberto?

#2 Wraak

Lig je eindelijk lekker te slapen, gaat die dikke kat van je weer eens bovenop je liggen. Of hij besluit opeens als Max Verstappen door de woonkamer heen te sjezen. Of hij vindt zichzelf opeens heel erg zielig en begint als een speenvarken te janken. Nou, deze man vond dat het tijd was voor wraak, na nachten wakker liggen. Beetje zielig, maar die kop van die kat is echt onbetaalbaar.

#1 Dutje doen

Je kent het vast wel: totaal gesloopt stap je de trein, je moet nog even tot je thuis bent. Met man en macht probeer je je ogen open te houden. Maar nee, je dut toch even weg. En dan lig je dus opeens bij iemand op schoot. En als dat jou overkomt plaats je dat natuurlijk op Twitter. Duh.