Het weekend is weer in zicht en dat vraagt om één ding. Fissa’s? Nee. Chillen? Ja, oké, dat ook wel een beetje. Maar het is natuurlijk ook weer tijd voor jouw wekelijkse portie virals. En laten we die nou net voor jou op een rijtje gezet hebben. Wat zijn we toch lief.

 

#5 Utrechter miljonair door winst Trump

Zo, lekkere clickbait, deze kop. En ja, RTV Utrecht is natuurlijk oersaai, maar deze video is wel echt een pareltje. De altijd chagrijnige Maarten van Rossem verloor namelijk de weddenschap over wie de nieuwe president van Amerika zou worden. En wie A zegt, moet ook B(urger) zeggen. Ik heb deze onwijs slechte grap uiteraard niet zelf bedacht.

 

 

#4 Thank you, Hillary

Het was een mooie Thanksgiving voor Hillary met deze bordjes in haar tuin. Als je even niet meerekent dat ze geen president geworden is dan. Zou Trump ook zulke lieve berichtjes ontvangen hebben?

 

 

#3 Cornflake Friday

Wat doe je op Black Friday? Cornflakes inslaan natuurlijk. En dan niet één zak. Nee, gewoon dertig. Want, hallo. Wie heeft er nou ooit genoeg cornflakes? Nou oké, misschien deze mensen.

 

 

#2 Amerikanen vs Europeanen

Liet jouw moeder je gewoon buiten staan tijdens het boodschappen doen of moest je een hondentuigje om? Dit filmpje laat zien dat je het eigenlijk nog niet zo slecht gehad hebt. En nee, ook niet toen je moeder je dwong om door het gat te zwemmen met zwemles.

 

 

#1 Lot <3 Domien

Kennen we Lot nog? Het schattige meisje dat vorig jaar tijdens Serious Request hopeloos verliefd was op dj Domien? She’s back. Beter dan ooit. Met een super schattige boodschap. Ga er maar even goed voor zitten en smelt lekker weg. Als je het kan verstaan dan. Dat accent is namelijk nog niet zo makkelijk.