Het weekend staat weer voor de deur en dat betekent fissa fissa fissa. Maar dat betekent ook dat we de 5 tofste virals weer voor je op een rij hebben gezet. En dat is toch veel leuker dan dat ene huisfeestje van je klasgenoot waar iedereen met elkaar staat te tongworstelen. Enjoy!

#5 BFF’s
Deze combinatie is net zo gek als een broodje hagelslag met augurk, maar dat weerhoudt deze aap en geit er niet van om de allergrootste BFF’s te zijn. Als je niet spontaan gaat janken van dit filmpje, weten wij het ook niet meer.

#4 Mannequin Clinton
Is het een foto? Is het een pop? Nee! Het is Hillary Clinton! De Mannequin Challenge is tegenwoordig dé wereldwijde hype, dus voormalig presidentskandidaat Hillary Clinton kon natuurlijk niet achterblijven. Heb jij deze hype al geprobeerd?

#3 Glas melk
Deze nieuwe melkfles zou het inschenken van melk makkelijker maken dan een onvoldoende halen op je wiskundetoets. Blijkbaar zijn niet alle kinderen even getalenteerd. Kunnen ze nou echt helemaal niets?

#2 Supermoon
Een maan zo groot, zo bijzonder, zo mooi. Deze maan zal je voorlopig niet meer zien: de supermaan. Maar afgelopen week hing ie toch echt boven aan de hemel. Ook al leek het net een pannenkoek of het gezicht van je iets te opgemaakte buurmeisje. En kon bijna niemand ‘m zien. Maar goed.

https://twitter.com/theplugformemes/status/798383634751197188

#1 AAAAAWKWAAAAARD!!!
Kan jij je deze soap nog herinneren rondom Q-Music-DJ Mattie Valk? De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Jet Bussemaker, in ieder geval niet. Dat bleek wel uit deze pijnlijke vraag die ze hem aan tafel bij RTL Late Night stelde.