Het is weekend, de temperatuur is zomers, het is alleen nog wachten op het zonnetje. Tot die tijd, heb je mooi even de tijd om de virals te lezen. Je moet jezelf ten slotte toch vermaken. En hoe kan dat nou beter dan met de vijf opvallendste tweets, video’s en foto’s van deze week? Nou, niet!

Anne Gordijn

#5 Thanks
Aangezien je in de dierentuin vaak uren wortel staat te schieten, wachtend op een glimp van een dier, willen we deze dierentuin alvast bedanken. Voor het sparen van onze tijd uiteraard. En voor dit grappige beeld.

#4 OK doei
De First Lady van Polen heeft gewoon dikke schijt aan Donald Trump en heeft veel meer interesse in Melania. Dat levert grappige beelden op.

#3 Look a like
Deze papa lijkt de hele dag niets anders te doen dan het namaken van de selfies van zijn dochter. Oké. Interessant tijdverdrijf. Wel vermakelijk.

#2 Toeval?
Op Twitter voor de grap ten huwelijk gevraagd worden en drie jaar later echt met deze persoon trouwen? Het gebeurt dus echt. Wij gaan meteen ff Justin Bieber een Tweet sturen. Doei!

https://twitter.com/Llia/status/882572340357468161?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.lindanieuws.nl%2Fsnacks%2Fvrouw-trouwt-3-jaar-later-met-de-man-die-ze-via-twitter-grappend-ten-huwelijk-vroeg%2F

#1 Normaal, maar speciaal
Eigenlijk een heel normaal beeld, mensen die naar elkaar lachen. Toch zie je het tegenwoordig niet zo vaak meer. Iemand legde dit beeld vast in de metro in New York en sindsdien is de foto al heel vaak gedeeld.

https://twitter.com/rachmacknight/status/881598786069573633?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.lindanieuws.nl%2Fnieuws%2Fdit-is-wat-amerika-zo-bijzonder-maakt-veelzeggende-foto-verovert-twitter%2F