Het is weekend en dat is natuurlijk een feestje. Het is prachtig weer, de vakantie is in zicht, je kan de hele dag in de zon zitten (tot je zondagavond opeens beseft dat je nog een shitload aan huiswerk had). Maar goed, afgezien van dat laatste is weekend natuurlijk helemaal de shit. Vooral als je lievelingsvirals dan weer online staan. Polonaise.

#5 Duur grapje
Wanneer je gaat dineren in Monaco, kan dat soms best duur uitpakken. Degene die deze bon op z’n tafel kreeg, kocht onder andere een fles drank voor 130.000 euro. Daar kan je ook best een leuk huis in Purmerend van kopen. Of je dat moet willen is een tweede.

Hoe zo’n flesje eruit ziet? Nou, zo.

#4 Covfefe
Jullie hebben vast deze tweet wel meegekregen:

Niemand begreep waar Donald Trump het in godsnaam over had, maar er kwamen wel een paar leuke inhakertjes op. Zoals deze:

En deze man heeft gewoon het nummerbord opgekocht:

#3 Tissues in de aanslag
Vier maanden geleden werd het bekend dat de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, ernstig ziek is. Daarom namen Amsterdammers een video voor hem op waarin ze hem allerlei beloftes doen. Pas op: crying alert.


#2 BBQ Season!
Het barbecueseizoen is weer begonnen en dat vraagt natuurlijk om een hele hoop gezeik. Een barbecue is namelijk niet compleet als er niet totale chaos en minstens één ruzie is ontstaan.

 

https://twitter.com/KoningWeb/status/766290591256895488

#1 Money to blow
Wetenschapster Ionica Smeets vindt het interview met Lil’ Kleine heel herkenbaar. Wij ook. Die reactie die Lil’ Kleine vervolgens geeft is dan weer een beetje overdreven, toch?

 

https://twitter.com/LilKleine/status/868914611155763201