Halleluja, het is vrijdag! Dat betekent weekend en dus ff helemaal niks doen. Om je weekend goed te beginnen zet TMI de 5 grappigste, bijzonderste en raarste virals voor je op een rij. Ga lekker zitten en enjoy!

#5 She’s got the moves!
Kan iemand ons vertellen wie deze vrouw in godsnaam is? We willen haar graag een vast contract aanbieden als achtergronddanseres bij TMI. Heb jij enig idee? Stuur ons dan even een berichtje. Bij voorbaat dank.

#4 Donald vs Hillary
De verkiezingen mogen dan wel voorbij zijn, het in de zeik nemen van de kandidaten is voorlopig nog niet klaar. Maar humor is misschien ook wel de beste manier om deze verkiezingen mee te benaderen. Een korte samenvatting van hoe het er écht aan toe ging!

#3 Domme Willy
Een toast uitbrengen voor een grote groep belangrijke mensen. Supertof idee, Willy. Op zich wel handig om dan ook een glas mee te nemen, vind je niet? Zou hier het gezegde ‘what’s a king without a queen’ vandaan komen?


#2 Buster the Boxer

Elk jaar weet het Britse warenhuis John Lewis rond kerst een ongelooflijk deprimerende reclame uit te zenden op tv. Lekker potje janken met je familie op de bank. Dit jaar besloten ze het anders te doen. Wij vinden de hoofdrolspeler van dit jaar, Buster the Boxer, in ieder geval super cute! Jij ook?

#1 Heftige achtervolging
Freek Vonk zal waarschijnlijk een behoorlijk potje jaloers zijn op deze beelden die spannender zijn dan de laatste aflevering van Get The Fuck Out Of My House of je oma op een éénwieler . Een leguaan wordt achtervolgd door tientallen slangen, maar overleeft hij het?