Na deze drukke week ben je vast wel even toe aan ontspanning. En laten we nou net jouw wekelijkse portie hebben klaarstaan. De mooiste, grappigste en meest bijzondere filmpjes, tweets en foto’s. Allemaal op één pagina! Wat een feest.

Anne Gordijn

#5 Dodenherdenking

Op 4 mei om 20.00 uur was het even helemaal stil in Nederland. De treinen stopten met rijden, je oma stopte met breien en op de Dam kwamen duizenden mensen samen om twee minuten stilte te houden. Deze pizzabezorger liet zelfs zijn bezorging twee minuutjes koud worden om even stil te zijn. Mooi hè?

#4 Heftaaagh

Denk je na een lange dag rustig naar huis te rijden, gebeurt er dit. Dit zagen de automobilisten waarschijnlijk niet aankomen…

#3 “Straatinterviews zijn kut”

Iedereen kent de bekende filmpjes van de zender met de roze microfoon wel. De interviewers van die befaamde zender stellen vaak vragen op straat waar bepaalde tokkies niet helemaal normaal op weten te reageren. Igmar van SlamFM maakte hier een hilarische parodie op.

#2 Barf

Oké, het is duidelijk. Het huwelijk is niet iedereen zijn ding. Maar dan hoef je nog niet op de mooiste dag van iemand zijn leven een potje te gaan staan barfen. Asociaal.

#1 Bijbaantje naast het voetbal?

Matthijs de Ligt van Ajax maakte afgelopen donderdag als 17-jarige niet alleen indruk op het veld, maar ook na afloop buiten het stadion.