Na een lange schoolweek is het weekend eindelijk weer begonnen. Wat een opluchting. En als je dan denkt dat het echt niet beter kan, dan heb je het mis. We hebben namelijk nog de virals voor je. Als een soort kersje op je virtuele taart. Enjoy!

Anne Gordijn

#5 Herkenbaar
Iedereen haalt wel eens hetzelfde trucje uit om een vervelende verkoopster af te schudden. Gewoon zeggen dat je alles al in huis hebt. Werkt best goed.

#4 Rustaagh
Dit is een krantenartikel van heel lang geleden. Tegenwoordig zijn de kranten vaak een beetje saai en netjes, maar vroeger was dat heel anders. Vooral het laatste stukje dan..

#3 Examenstunt
Nog inspiratie voor een examenstunt nodig? Op een middelbare school in Veenendaal deden ze het zo. We hebben nu al medelijden met degene die dit moest opruimen.

#2 Gaylove
Tegenwoordig is homo-acceptatie bij veel mensen nog een gevoelig onderwerp. Deze student uit Rotterdam bedacht hier een slimme posteractie op. Spreekt voor zich toch?

#1 Bizar
Oké. Dit is waarschijnlijk het raarste wat je vandaag gaat zien. Maar deze Russische vrouw gaat dus helemaal viral met dit soort filmpjes. Waarom? Werkelijk waar geen idee.