Het is weekend en je zit alweer in je paasbeste outfitje aan de ontbijttafel te wachten op het paasontbijt. Nou, dat is dan mooi een dag te vroeg. (Waarschijnlijk maakt niemand deze fout, maar goed). Opeens heb je zeeën van tijd over, want je blijkt morgen pas paaseieren met je zusje te hoeven zoeken. Kan je mooi ff de virals lezen. Have fun!

Anne Gordijn

#5 Xing Yaen & Wu Wen
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er twee panda’s naar Nederland zijn gekomen, maar zij hebben nu ook een eigen Twitter-account. Daar worden de meest diepgaande berichten geplaatst. Getweet vanaf een iPhone. Die hebben ze namelijk meteen gekregen bij aankomst.

#4 Samen op de scooter
Het homostel dat afgelopen maand in Arnhem in elkaar werd geslagen, kwam volop in het nieuws. Maar ook het programma De Kwis had over het incident wel wat te zeggen. Als je een jas met bontkraag hebt en op een scooter rijdt: vat dit niet persoonlijk op. Of wel.

#3 Say khaaat?
Vele betrouwbare en iets minder betrouwbare bronnen op het internet hebben een nieuwe ontdekking gedaan. Als je met tape een vierkant op de grond maakt, gaat je kat er in zitten. Ja, en wat heb ik daar aan? Nou, helemaal niks. Maar is toch weer leuk en volkomen nutteloos om te weten.

#2 Dag zweetreet
Oké, iedereen staat wel eens op van een stoel en ziet dan een enorme zweetplek op de stoel. Toch? Hoop ik tenminste. Nou, het is gedaan met de zweetreet. Met deze nieuwe broek, ontworpen door Levi’s en Vetements, zal je daar totaal geen last meer van hebben. Moet je wel even sparen: hij kost zo’n 1450 ekkies.

#1 Het was Ernie?
Ook Ernie, die ene van Bert, reist gewoon nog met de trein. Al wordt dat niet altijd even serieus genomen. Zijn ov-kaart werd namelijk gewoon ingenomen. Was het Er-nie? Haha. Vet grappig.