Het is weekend: je hebt net een week toetsen, chillen, breien of mondharmonica spelen achter de rug en dat betekent natuurlijk maar één ding. Je bent toe aan ontspanning. En laten wij nou net die lekkere virals voor je hebben klaar staan. Wat een toeval.

Anne Gordijn

#5 Kleurreich
We trappen meteen af met een gekke. Om te beginnen kreeg je van de week een gratis kleurboek als je een pakje condooms bij het Kruidvat kocht. Nou, best aardig. Tot je ziet wat voor kleurboek het is. Au.

#4 Pas jij op vanavond?
Met je kind opgescheept worden tijdens de wedstrijd van je favoriete club. Dat lijkt ons geen pretje. Je ziet het al helemaal voor je: thuis op de bank de wedstrijd moeten kijken en de helft missen door die krijsende koter. Nou, mooi niet dus.

https://twitter.com/SuleyOzturk/status/850042011755438080?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.lindanieuws.nl%2Fnieuws%2Fvader-geeft-baby-de-fles-op-de-tribune-bij-roda-en-gaat-viral%2F

#3 Schattige oma
Oma’s lijken zo schattig, maar dat zijn ze echt niet altijd hoor. Dat bewijst deze granny maar weer.

#2 PolitIEKSSagent
Als het goed is houdt deze politieagent alle gevangenen goed achter slot en grendel, maar tegenover een iets kleiner boefje is hij iets minder stoer.

#1 Creepy
Dat je Donald Duck fan bent, is al eng genoeg. Maar dit is gewoon echt heel creepy. Laten we het daar maar op houden.