De week duurde lang, Martijn Krabbé was weer veel te vaak met zijn hoofd op tv en het was net iets te vaak slecht weer. Maar dat is nu allemaal voorbij. Het is weekend, het zonnetje schijnt en… Oké, Martijn is nog steeds op tv. Om die pijn te verzachten, hebben wij de beste virals voor jou op een rijtje gezet. Gaat ‘ie weer een beetje?

Anne Gordijn

#5 Meester Mark

Deze schrijver deelt dagelijks ingezonden berichtjes van zijn lezers. Stiekem zijn wij het gewoon heel erg eens met de 13-jarige Floor. Jullie ook, mannen?

#4 Weer zo’n ochtend..

Wij zijn gewoon van mening dat je zo’n lelijk barrel ook niet mee de trein in moet nemen. Eigen schuld, dikke bult dus. Daarbij is het gewoon heel irritant als iemand met zijn fiets jouw zitplaats in beslag neemt. Jammerrrrr.

#3 Bey-zonder

Scholier Ebony Banks heeft een zeldzame vorm van kanker en is al jaren fan van Beyoncé. Op een dag krijgt ze toch wel een heel bey-zonder telefoontje (oké, flauw).

https://www.instagram.com/p/BR9W91_jJZZ/?taken-by=beylite

#2 Vader en dochter

Het is bijna niet te geloven, maar deze vader en dochter waren vroeger moeder en zoon. Corey, de dochter, inspireerde haar moeder om ook de stap te zetten. Corey is zo goed als klaar met de behandelingen en Erica, haar moeder, is nog volop bezig. Bijzonder, hè?

#1 Do nut do this

In Amsterdam opende deze week een filiaal van de bekende keten Dunkin’ Donuts. De eerste honderd bezoekers kregen een jaar lang gratis donuts en dat leek iedereen te weten. Het was behoorlijk druk. En mensen stonden vrij lang voor de deur. Vrij gestoord.