Hoera! Het weekend is weer bezig. Kan je eindelijk een beetje bijkomen van deze superturbulente week. En hoe doe je dat beter dan met een zak chips voor de tv? Nou, met de virals natuurlijk! Kijk je die film later maar.

Anne Gordijn

#5 Denmark goes Dutch

Vanwege de verkiezingen in Nederland, besloten de Denen opeens om Nederlands te gaan praten. Klinkt natuurlijk voor geen meter. Wij dachten dat ze nog steeds Deens aan het praten waren, maar het is wel schattig.

#4 Nederland volgt…

En dan zijn de Nederlanders natuurlijk super-origineel en doen gewoon precies hetzelfde. Geen idee of de taal klopt, maar het klinkt alweer voor geen meter.

https://twitter.com/tomvanteinde/status/842423258234388480

#3 Hollands Next Top Model

Veel meisjes zijn het er waarschijnlijk wel mee eens dat Jesse Klaver de knapste politicus in de Tweede Kamer is. Veel jongens waarschijnlijk ook. Maar nu gaat hij de hele wereld over en wordt hij vergeleken met de knappe premier van Canada, Justin Trudeau. Maar helaas, veel Twitteraars zijn het er toch wel over eens dat Jesse Klaver één ding mist: een goede kont.

https://twitter.com/raymonmens/status/834708117028012034?ref_src=twsrc%5Etfw

#2 Women Rule

Vorige week lieten we je een filmpje zien van het serieuze interview dat enigszins fout ging op de BBC. Deze week is daar een parodie op gemaakt. En deze nieuwe video bewijst maar weer: women rule the world. Vrouwen kunnen namelijk wél meerdere dingen tegelijk.

#1 Doe de Krol

De 50PLUS-partij speelde ook een rolletje tijdens de afgelopen verkiezingen en haalde zelfs genoeg stemmen binnen om 4 zetels op te eisen in de Tweede Kamer. Dat moet gevierd worden, dacht ook voorman Henkie Krol. Kijk je uit voor je heupen, Henk?