Bless! De lange, lange week zit er weer op. Time to fissa fissa. Maar eerst ff de spanning eruit lachen, huilen of verwonderen, want TMI heeft weer de 5 meest bijzondere virals van de afgelopen schoolweek voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

#5 Glanzende benen, of toch niet?
Je benen insmeren met olie en ze vervolgens binnen no-time bruin laten worden in de zon: of het heel gezond is weten we niet, maar dat het werkt, daar zijn we wel redelijk zeker van. Dit meisje dacht er ook zo over en smeerde haar benen lekker in met het ‘wondermiddel’. Of eh, wat is het eigenlijk?! Deze benen zijn namelijk wel héél erg shiny!

https://twitter.com/msbreeezyyy/status/791824952550752256

#4 Willempie!
Koning Willem-Alexander verraste het Nederlandse volk deze week met een heuse DAB. Ja ja, ook Willy gaat gewoon met zijn tijd mee. Wat is ie lekker gewoon gebleven, he?


#3 Baby jaloers op kussende ouders
Je ouders die intiem met elkaar zijn of ook maar iets te dicht bij elkaar komen: bah! Het doet gewoon pijn aan je ogen, zo verschrikkelijk is het om dat aan te moeten zien. Deze baby dacht er net zo over, maar dan om een heel andere reden: ze is namelijk ontzettend jaloers!#2 Carpool Karaoke met Lady Gaga
Nou ja, zeg. Zeiden we al dat Willem-Alexander zo lekker gewoon was gebleven, blijkt Lady Gaga ook maar gewoon een mens. Een hartstikke leuk mens zelfs, dat live ontzettend goed kan zingen, bewijst ze tijdens de Carpool Karaoke met James Corden. Wie had dat gedacht?#1 Golftalent toont precisiewerk
Golfster Paige Spiranac weet het voor elkaar te krijgen om via de muur de bal in een kopje te slaan. What?! Ongelooflijk, maar waar. Een knap staaltje precisie dat je niet gemist mag hebben!