Het is weer tijd voor je wekelijkse portie virals. Vandaag met een extra tikkie politiek erin, want volgende week gaan de 18-plussers onder ons natuurlijk stemmen. Weet jij al waarop? Geert Wilders houdt zich duidelijk met iets heel anders bezig dan de verkiezingen. Check dat en meer in de virals!

Anne Gordijn

#5 Oppas doet haar werk niet

Robert Kelly dacht vrijdagmorgen een serieus interview bij BBC te kunnen houden, maar daar dachten zijn kinderen anders over. De oppas moest alles inzetten om de kinderen te pakken, maar het interview verliep al niet echt soepel meer..

#4 Vandaag even niet

De koningin ontmoeten zou voor iedereen een once in a lifetime experience zijn, maar voor deze vervelende koter niet. Vandaag heeft hij er echt geen zin in. En de koningin zo te zien ook niet.

#3 Make the Netherlands great again

Een tijdje geleden vroeg Arjen Lubach aan president Trump of Nederland misschien 2nd greatest country in the world mocht worden. Aangezien Amerika natuurlijk de greatest country in the world is. Als we Trump moeten geloven dan. En dat doen we natuurlijk niet. Campagnebeweging Avaaz gaf ons eindelijk het verlossende antwoord van Trump.

#2 Decent dude

Voor veel mensen is het vanzelfsprekend om in de tram op te staan voor iemand die minder goed ter been is. Toch duurde het even voordat Yvonne Lin haar zelfgemaakte award kon uitreiken. Na acht maanden in haar tweede zwangerschap stond er eindelijk een man op in de metro. Haar conclusie: mannen zijn sukkels. Das dan ook weer een beetje overdreven hè.

#1 Geert needs help

Geertje heeft onze hulp nodig bij iets heel belangrijks. Nee, het heeft echt geen ene donder met de politiek te maken. En eigenlijk boeit het ook niemand een fuck. Maar toch, laten we hem maar even helpen. Wat dachten jullie van Asscher en Pechtold?