Het weekend staat eigenlijk gelijk aan geluk. Lekker uitslapen, je huiswerk uitstellen tot zondagavond tien uur en er zijn weer virals. Ja, we zijn een beetje vol van onszelf. Maar, geef toe: onze virals maken je weekend toch echt een beetje leuker. En het uitstellen van je huiswerk doet dat natuurlijk ook. Enjoy!

Anne Gordijn

#5 Photobomb!

Deze Beluga stal alle aandacht van dit kersvers getrouwde stel. Maar ja, dan moet je ook maar niet gaan trouwen voor een aquarium. Levert wel weer grappige fotoshoptaferelen op.

#4 Project Unicorn

Jordan Reeves is geboren zonder onderarm. En daar bedenkt ze dan weer iets op waar menig meisje jaloers op zou zijn. En menig man. Eigenlijk gewoon iedereen. Namelijk: Project Unicorn.

 

#3 Ongemakkelijk..

Als het uit gaat met je vriendje of vriendinnetje, is dat natuurlijk heel moeilijk. Je hebt dan alleen van die gekken die dat verdriet dan willen vastleggen op camera. Waarom? Geen idee. Wij vinden het in ieder geval extreem awkward.

https://www.instagram.com/p/BQ6xpImj7BH/?taken-at=1831069400458944

#2 JA!

Deze is voor de sushilovers onder ons. Hier zijn we dan weer wel fan van. Hoewel de combinatie van donut en sushi een beetje vreemd klinkt, ziet het er toch wel erg lekker uit. Dit is sinds deze week een enorme hype in Amerika. En nee, natuurlijk niet, in Nederland is dit nog niet te koop. Verrassend.

https://www.instagram.com/p/BQ6xpImj7BH/?taken-at=1831069400458944

#5 Ha ha..

Je zou bijna zeggen dat dit verzonnen is. Maar nee, dit is echt waar. Met de paplepel ingegoten dus. Vinden wij grappig.