Je weekend is al in volle gang en het begint alweer bijna een beetje saai te worden. MAAR, niet getreurd! We zijn er weer met de leukste, gekste en mooiste virals. Speciaal voor jou, Of nou ja, niet echt speciaal voor jou. Maar wel een beetje natuurlijk. Enjoy!

Anne Gordijn

#5 Duif

Dit ding is dus opeens overal op Facebook te zien de afgelopen dagen. Waarom weten we niet, maar iedereen is volslagen geobsedeerd door de headbangende paarse duif. Het blijft een raadsel waarom. Je zou het volgens de maker kunnen gebruiken als reactie op elk Facebookberichtje dat je voorbij ziet komen. Wij vinden hem stom.

#4 Knuffelen

Deze vinden we dan wel weer leuk. De Amerikaanse Labrador Louboutina heeft meer dan 110.000 volgers op Instagram. Waarom? Ze houdt ervan om wildvreemden te knuffelen. En dat legt haar baasje dan weer vast. Moeten wij een beetje van huilen.

View this post on Instagram

Repost @olivia_hh Louboutina is so cuuuuuute!

A post shared by Louboutina (Loubie) (@louboutinanyc) on

#3 NYFW

Het is weer New York Fashion Week en dat zorgt altijd voor een hele boel ophef. Positief of negatief. Deze keer was het meer dan positief. De Amerikaanse ontwerpster Dana Donofree wil het taboe op borstkanker doorbreken en stuurde daarom vrouwen die borstkanker overleefd hebben de catwalk op. You go girls!

#2 Handige onderbroek

Een paar jongens uit Breda hebben iets heel slims bedacht voor de carnavalsdagen. Namelijk een onderbroek met zakken voor je portemonnee, mobiel en sleutels. Wel zo makkelijk. Wil je ook zo’n onderbroek bestellen? Heb je pech. Ze zijn uitverkocht.

#1 Wow..

De foto hieronder gaat sinds een paar dagen rond op Instagram. Prachtige foto, maar natuurlijk wel nep. Nou, mooi niet dus. Helemaal echt. Kijk maar naar het filmpje hieronder. Op precies 330 meter hoogte in Dubai. Helemaal gestoord.