Het weekend is alweer bijna op de helft, maar dat mag de pret niet drukken. Het leukste deel van je zaterdag moet namelijk nog komen: de virals! En laten we die nou net voor je hebben. Dus, fuck je huiswerk en geniet even van de gekste virals van deze week!

Anne Gordijn

#5 Hele dure schoenen

Je hebt vast wel een paar sneakers in je kast staan. Dit meisje heeft echter 550 paar thuis. Best wel veel. Haar duurste paar? Daar kan je wel héél veel leuke dingen van kopen. Echt heel veel.

#4 Trumpie

De kersverse president plaatste deze tweet. Niks geks aan, zou je zeggen. Aan het einde van de tweet is ‘EASY D’ te lezen, wat vaak staat voor easy decision. Oftewel een makkelijke keuze. Wat Trump niet weet, is dat ‘easy d’ in de pornowereld ‘easy dick’ betekent. En dat was volgens ons niet helemaal de bedoeling.

#3 Gekke arm

De meisjes op deze foto lijken natuurlijk op het eerste gezicht alleen maar bloedmooi. Maar Gigi Hadid, het middelste meisje op deze foto, heeft toch iets vreemds. Of haar arm is behoorlijk lang, of er is iets mis gegaan met het photoshoppen. Oordeel zelf.

#2 Ziggy

Geef maar eerlijk toe: toen je Ziggy zag binnenkomen, had je niet gedacht dat het zo zou klinken. Deze jongen ging niet alleen viral vanwege zijn stem, maar ook vanwege zijn – laten we zeggen – interessante persoonlijkheid. Irritant of geweldig? Wij vinden het wel schattig.

#1 Kater

Wat je niet moet doen als je een kater hebt? Je baas vragen om een dagje vrij. En natuurlijk al helemaal niet wanneer het zondag is. En met een kutexcuus. Levert wel geinige gesprekken op.

https://twitter.com/Mark_McLelland/status/828205579655069696