Het is vrijdag en dat betekent dat het gisteren donderdag was. Seems logic. Sommigen van jullie liggen daarom nu met een kater op de bank of zitten alweer op school. Of zitten met een kater op school. Dat kan natuurlijk ook. Nouja, who cares. Zoals gezegd, het is weer vrijdag en dat betekent viral time! Ultiem chillen dus. Met of zonder kater. Enjoy!

Anne Gordijn

#5 Baby on board!

Lang was Selena Gomez de nummer 1, maar Beyoncé stootte haar gisteren toch echt van de troon. Queen B heeft nu officieel de meeste likes ever op een Instagramfoto. En dat is niet zomaar een foto… Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar er is een tweeling op komst!

#4 Au..

Het was natuurlijk al te verwachten, maar nu is het ook eindelijk gebeurd: Freek Vonk is gegrepen door een haai. Er moesten meer dan honderd hechtingen in zijn arm. Wat vind jij? Eigen schuld of niet?

#3 LuckyTV

Deze nieuwe video van LuckyTV is gewoon goud. Gaan we verder niks over zeggen. Gewoon lekker kijken.

#2 Zanger Rinus! Jaaaa!

Er is een nieuw nummer van onze favoriete zanger: Zanger Rinus. En het is nog zo veel erger dan zijn voorgaande nummers. Is dat mogelijk? Ja, dat is mogelijk.

#1 Gratis concertje

De Amerikaanse rapper Travis Scott viel tijdens een concert van Drake in een gat in het podium. Dat is natuurlijk altijd grappig om te zien, maar het wordt nog beter. Bij de val sloopte hij een belangrijk attribuut van de show van Drake. Vervolgens beloofde Drake de concertkaartjes van alle bezoekers terug te betalen. Dat betekent dat hij 1,2 miljoen pond mag lappen. Nice.