Eindelijk vrijdag! Na lang en hard werken in de schoolbanken is het nu eindelijk weekend. En ja, dat we hebben we heel erg verdiend. Zak lekker onderuit, pak een zak chips erbij en check de nieuwste virals. Zo ben jij maandag op het schoolplein weer helemaal up to date!

Anne Gordijn

#5 Saai?

Als wij ‘een zangkoor’ zeggen, dan zeg jij vast ‘boring!’. Nou, mooi niet. Iedereen kent waarschijnlijk het origineel van Toto wel, maar dit is toch net wat anders. Oordeel zelf!

#4 Tenenkrommend

Nog op zoek naar een nieuwe of andere middelbare school? Of gewoon een plek om te huilen? Het Cambreur College maakte een promotiefilmpje en het is behoorlijk pijnlijk. Wij haakten af toen de docenten gingen dabben…

#3 Once it’s not your job anymore…

De Obama’s staan er rustig bij op deze foto, net als de Familie Bush acht jaar geleden. De Trumpjes staan er iets minder ontspannen bij. Not my job anymore, de groeten!

#2 Ruzie aan tafel

Jules Deelder staat bekend om zijn sterke mening en ook aan tafel bij Jinek liet hij deze duidelijk horen. En daar was niet iedereen van gediend. Eva probeert hem nog te bedaren, maar dat mocht niet echt baten…

#1 Holland goes viral!

Ja ja, we hebben het weer geflikt met ons kleine kikkerlandje. Of eigenlijk heeft Arjen Lubach dat gedaan. Hij maakte een filmpje om Nederland even voor te stellen aan de nieuwe president van Amerika. Ene Donald Trump. En dat filmpje ging vervolgens de hele wereld over.