Donald Trump is gisteren officieel de president van Amerika geworden. En daar kun je heel erg blij mee zijn of totaal niet. Daarom hebben we voor die laatste groep iets om jullie op te vrolijken: de virals van deze week! En voor de groep die wel blij is dat the Donald president is, hebben we.. Ja, wat hebben we daar eigenlijk voor? Ook deze virals. Gewoon, omdat het kan. Veel plezier!

Anne Gordijn

#5 Boefje

James wilde graag met zijn vrienden de kroeg in, maar mocht dat niet van zijn vriendin (leuke vriendin zeg). En dan doe je dus gewoon alsof je al in bed ligt. Daar heb je vrienden voor. Liegen is natuurlijk niet helemaal tof, maar we moeten het eerlijk toegeven: chapeau.

#4 Schattig

Wij, als doglovers, moesten dit filmpje gewoon met je delen. Dit is de eerste tourbus voor honden en het is te schattig. Lekker uit het raam kijken met je tong uit je bek. Ondertussen luisteren naar de tourguide (waarom is die er überhaupt? Daar snappen die honden toch geen fuck van?). Wij willen ook meerijden!

#3 Selfie!

Oh my kat. Dit is misschien nog wel schattiger dan het filmpje hiervoor. Deze kat heeft zijn eigen Instagram-account en de selfies zijn echt on fleek. Pose!

#2 Of je worst Lust

Wij vinden dit filmpje persoonlijk behoorlijk verwarrend, maar dit is dus het nieuwe kookprogramma van politiewoordvoerster Ellie Lust. Wat hier precies de bedoeling van is snappen we niet en we krijgen er buikpijn van. Maar het is wel vermakelijk. En we houden van Ellie.

#1 Savage

Toen Trump werd beschuldigd van het hebben van kleine handen (waar hebben we het over?!), vond hij dat niet zo tof. Deze oma breidt vaak mutsen voor haar kleinkinderen, maar besloot nu iets voor de toekomstige president te breien. En dit was meteen de laatste viral dus wij gaan er een eind aan breien. Ha-ha. Sorry. Doei!