Het is weer vrijdag. Niet zomaar een vrijdag. Het is vrijdag de 13e. En niemand geeft daar natuurlijk een fuck om. Maar, ik dacht, is wel even leuk om te noemen. Nou ja, laat maar. En we hebben natuurlijk weer de vijf leukste virals voor je! En daar geven we dan weer wél een fuck om.

Anne Gordijn

#5 Vervelende huisgenoot

Iedereen heeft wel een broertje, zusje, vader, moeder, buurman of huisgenoot die piano, gitaar, blokfluit of glasharmonica speelt. En als je die niet hebt, prijs jezelf dan gelukkig. Want het is dodelijk vermoeiend.

#4 Justin? Obama? Nee..

Ja, we weten dat deze pop op Justin Bieber in een jurk lijkt. Sommige creatievelingen zien zelfs de vergelijking met Obama. Maar, het is dus Emma Watson. Als Belle. Uit Belle en het Beest. Wij hebben het ook niet bedacht.

#3 Expecto Patronum on a nigga

Deze Belgische rapper ging sneller viral dan een Gouden Snaai. Met zijn rap over Harry Potter blies hij vele dames van hun bezem en betoverde hij vele vrouwenharten. Ofzo. En het is gewoon best een lekker nummertje. Dus.

#2 New year, new me

Nu 2017 al een tijdje bezig is, zijn veel mensen begonnen aan hun goede voornemens. Meer sporten en gezonder eten kunnen natuurlijk niet achterblijven. En het volgen van een kookcursus. En je moeder voortaan maar weer achter het fornuis laten.

https://twitter.com/charleywysee/status/818848471901990912

#1 “The weather app says it’s not gonna snow”

Tijdens het nieuws vertelt weerman Chris Holcomb dat er sneeuw verwacht wordt. Beetje jammer: zijn eigen dochter gelooft hem niet. Nog voordat hij de set is afgelopen, ontvangt hij een berichtje van zijn dochter. Waar hij vervolgens geniaal op reageert.