Hoera, een nieuw jaar! En dat betekent nieuwe voornemens (waar je je toch niet aan gaat houden), nieuwe televisieprogramma’s met Martijn Krabbé en Peter van der Vorst (oh god..) en natuurlijk nieuwe virals! En dat laatste maakt een heleboel goed. Nemen we Martijn en Peter wel op de koop toe.

#5 Nieuwe rap

Bitches, niggas en pussies. Oké, waarschijnlijk gebruiken ze in de rapmuziek tegenwoordig veel coolere woorden en klink ik nu echt als je oma. Maar, je snapt m’n punt. Nou, nu is er dus iets veel leukers. Vind ik dan. Deze rappert zingt namelijk alleen over katten. Swag.

#4 Domme Adidas..

Een 26-jarige student maakte deze reclame voor Adidas. En Adidas deed daar vervolgens helemaal niks mee. Dom!!! De video is nu viral gegaan. En ik moest echt niet huilen, hoor. Echt niet. Er zat gewoon iets in mijn oog.

#3 Bam Bam Hamster

Ja, dit ding heet echt zo. En ik ga niet vertellen wat er raar is aan dit stuk speelgoed. Dat mag je zelf invullen. En ja, het wordt nog steeds verkocht. Hoe dan?!

#2 Goede voornemens

Zoals ik al zei, gaan je goede voornemens vaak op 2 januari de vuilnisbak al in. En terecht. Wie gaat er nou vrijwillig uren staan zweten in de sportschool, als je ook met chips en Netflix in bed kan liggen? Nou, ik niet. En deze mensen ook niet.

https://twitter.com/AngelaEhh/status/738230914136702976?ref_src=twsrc%5Etfw

#1 Koekje van eigen deeg

Hoe je een hond laat stoppen met snurken? Nou, zo dus. Waarom je dat zou willen is een andere vraag. Ik vind het namelijk best wel cute.