De kerst zit er weer op en vandaag is het de laatste dag van dit jaar. En op zo’n dag van afsluiting, denk je toch snel: wat ga ik nu eens met mijn leven doen? Nou, virals kijken natuurlijk. De laatste van dit jaar alweer, maar in 2017 zijn we er ook gewoon weer. Hoera!

#5 Mannequin challenge

Je hebt ‘m al eens voorbij zien komen bij de virals: de mannequin challenge. Toen met Hillary Clinton, maar nu nog zoveel leuker. Check zelf maar!

#4 Oliebolluuuuh

Bakkerij Venekamp in Amsterdam kreeg het deze week zwaar te verduren. Bij de jaarlijkse oliebollentest kwam de bakker als slechtste van heel Amsterdam uit de test. Maar, niet getreurd. Na deze video stonden er opeens zo’n vierhonderd man voor de deur, inclusief Halina Reijn en Georgina Verbaan. Dit bewijst maar weer dat janken altijd helpt.

#3 Vreetzak

Denk je tijdens het kerstdiner lekker kalkoen te eten, nou mooi niet. De dader is wel op de foto gezet. Super schattig. Maar hallo, wat gaan wij nou eten?

#2 Sorry

Als je niet luistert, krijg je geen cadeautjes. Zo werkt dat. Nou had die vader het cadeautje ook gewoon kunnen verstoppen. Is het erg dat we hier superhard om moesten lachen?

#1 Toch maar niet..

De Saunders-broeders, ken je ze nog? Ben won de eerste editie van The Voice en Dean won in hetzelfde jaar Popstars. En dan hadden ze ook nog een jonger broertje, Jamie, dat naam probeerde te maken in de vechtsport. Nu is Jamie degene die even de meeste bekendheid vergaart, door in een videoboodschap zijn oudste broer Dean uit te dagen, en dat doet hij niet bepaald met lieve woordjes. Zou het gezellig geweest zijn met de kerst in huize Saunders?