Hij vroeg er in het Gelredome ook al liefjes om, maar in Manchester was Justin Bieber afgelopen weekend helemaal klaar met het gegil van alle bakvissen in het publiek: Biebz gooide zijn mic op de grond en verliet het podium. He-le-maal klaar ermee.

De concerten van de Canadese zanger staan bekend om het vele lawaai dat de hordes tienermeisjes produceren. Daardoor valt er van de muziek weinig meer te genieten. Bieber zei tijdens zijn concert in Arnhem dat hij een “omgeving wil creëren waarin iedereen met elkaar kan lachen en genieten”. Vrij lastig als je buurvrouw in je oor staat te tetteren natuurlijk. Om zijn fans duidelijk te maken dat het menens was, vertrok hij dus halverwege het concert. Hij kwam uiteraard nog wel terug, maar gaf aan alleen nog zijn liedjes te spelen en verder niet meer te babbelen met het publiek.

Een bron die dicht bij JB schijnt te staan vertelde aan de Amerikaanse site TMZ dat Justin “niet meer bekend wil staan als tieneridool, maar als goede muzikant. Net als Bieber zelf is ook zijn muziek een stuk volwassener geworden, en daar wil hij om gewaardeerd worden.”. Het is te vrezen voor Justin dat zolang zijn publiek uit hysterische, verliefde meisjes bestaat er niet veel zal veranderen. Maar wie weet? Misschien adoreren ze Justin wel zo erg, dat ze ook nu naar hem luisteren.