Is je lover deze zomer op vakantie? Of ben jij juist aan het backpacken of aan het bruinen op het strand? Je hoeft jezelf niet meer in slaap te huilen tot je schatje terug is, dankzij de boy- of girlfriend pillow.

Stef Snakkers

Je neemt afscheid van elkaar en beloofd elkaar iedere dag te spreken: jullie zullen elkaar niet missen.

De eerste dagen is het misschien nog wel te doen. Je hebt elkaar net uitgezwaaid en beloofd dat je elkaar iedere dag zal appen. Je grote liefde heeft beloofd alles wat ie meemaakt naar je te snappen. Ieder belangrijk moment zal ie live gaan via Instagram, zodat jullie alles kunnen delen.

via GIPHY

Niets is minder waar en je huilt jezelf iedere dag in slaap.

Maar dan groeit het besef dat jullie elkaar WEKEN niet echt zullen zien, niet kunnen tongen en niet kunnen knuffelen. Bij ieder bericht dat je krijgt baal je harder dat jij aan het knallen bent bij je zomerbaantje en je dushi aan het genieten is op vakantie. Je zakt ineen van de eenzaamheid en probeert je voor te stellen dat de weken, uren, dagen en seconden sneller zullen gaan. Niets is minder waar en je huilt jezelf iedere dag in slaap, om de volgende dag met rode ogen en dikke wallen bij je baantje te verschijnen.

via GIPHY

Slaap iedere avond zacht met een arm om je heen.

Gelukkig is dat sentimentele gedoe prima te fixen: met een boy- of girlfriend pillow! Je hoeft jezelf niet meer in slaap te huilen tot je schatje terug is. Met dit kussen lig iedere avond in bed met een arm om je heen.

Slaapscheetjes.

Zoek je favoriete trui/shirt/overhemd uit waar alle kenmerkende schattige slaapscheetjes in zijn blijven hangen. Of je baby nou in Spanje of China aan het chillen is, hij/zij ruikt in ieder geval vlakbij.

Fitnessboy-arm.

Ze zijn er in alle soorten en maten en kunnen op elke manier gebruikt worden. Zo kan je deze fitnessboy-arm naar eigen wens in positie brengen.

Slaap op schoot!

Pak je je meisje het liefst om haar middel vast als je samen een film kijkt? Of val je toch liever op haar schoot in slaap?

Motorboaten voor het slapengaan.

Ook motorboaten voor het slapengaan dus. ALLES. IS. MOGELIJK. Ben je single deze zomer? De echte viespeuken of wanhopige eenzamelingen kunnen ook op zoek naar een tweedehandsje.