Over ons

Nieuws is er voor iedereen. Van jong tot oud, dik tot dun, modern tot ouderwets. Wat we een beetje vergeten is dat veel grote nieuwsorganisaties een complete groep overslaan: jongeren. Natuurlijk kun je prima om 8 uur het journaal aanzetten, maar wie zit er nog te wachten tot het acht uur is voordat je nieuws tot je neemt? Nee, wij willen de hele dag, of je nou op de wc zit of op de bus staat te wachten, kijken naar kanalen die wij uitkiezen. Online, op social media en met een totaal nieuwe insteek, dat is waar TMI om draait. Wij begrijpen ook wel dat niet iedereen zit te wachten op een saai en droog journaal en dus stappen we daar direct vanaf. Geen saaie nieuwsitems meer, geen monotone nieuwslezers die eruit zien alsof ze totaal geen zin in het leven meer hebben en misschien nog wel belangrijker: geen depressiviteit meer als je naar het nieuws kijkt.

Bij TMI zie je de onderwerpen die JIJ interessant vindt, dingen waar je dagelijks tegenaan loopt en thema’s waarvan je het bestaan nog niet wist. Het kunnen onderwerpen zijn die al lang spelen of nog heel erg lang gaan spelen, maar wij zijn daarentegen niet vies van de nieuwste trends. Korte en snelle items op de kanalen waar jij je bevindt. Iedere dag zijn we aanwezig op Snapchat en iedere week kun je van ons een nieuwe video verwachten op YouTube.

Zelf zijn we nog vrij jong en staan open voor suggesties, want we willen altijd blijven vernieuwen. Daarom is het voor ons heel erg belangrijk dat we met de doelgroep in contact blijven, interactief zijn en bovenal multimediaal zijn (ja moeilijk woord, betekent dat we je altijd en overal met van alles gaan lastig vallen).

Al 40 jaar lang is het nieuws hetzelfde; een nieuwslezer zegt netjes goedenavond, 5/10 items worden laten zien met een saaie voice-over en een ongemakkelijke presentatie en er wordt afgesloten met, niet onbelangrijk, het weer! Het is tijd voor iets anders, tijd voor verjonging: het is tijd voor TMI.