Over ons

Nieuws is er voor iedereen. Wachten op het journaal is natuurlijk een beetje achterhaald en rond die tijd heb je vast wat leukers te doen. Daarom bieden wij je content die je kunt bekijken wanneer dat jou uitkomt. Wij begrijpen ook wel dat niet iedereen zit te wachten op een saai en droog nieuwsbericht, dat willen wij veranderen. Geen saaie nieuwsitems meer en geen monotone nieuwslezers die eruit zien alsof ze totaal geen zin in het leven meer hebben.

Wij willen graag video’s maken en artikelen schrijven waar jij echt iets aan hebt. Zowel over dingen die dichtbij je staan als die duizenden kilometers ver weg plaatsvinden. Dingen die je interessant, belangrijk of gewoon leuk vindt. Hoe dan ook, wij zoeken het graag voor je uit!

Als jij leuke ideeën, suggesties of vragen hebt zijn die altijd welkom! We proberen altijd te vernieuwen en te groeien. Daarom willen we graag met je in contact blijven zodat we nog vettere dingen kunnen maken en de vragen waar jij mee zit kunnen beantwoorden.

Tijd om het nieuws dichterbij te brengen en boeiender te maken! Tijd voor TMI.

Heb je een tof idee voor een interview, artikel of filmpje? Lijkt het je vet om zelf voor (of achter) onze camera te staan? Of wil je een (snuffel)stage lopen bij TMI? Stuur dan een berichtje via een van onze kanalen of mail naar [email protected]!