VALENTIJNSDAG! De dag van rozenblaadjes, chocolade, anonieme kaarten en… falende momenten in de wereld van de liefde. Wij trakteren je deze dag op zoetsappige sprookjes die niet zo goed aflopen. Tenenkrommend, beschamend, maar vooral heel leuk om te kijken en te lezen. Happy Valentine’s Day!

Rosalie Schraven

Of het nu in scène is gezet of niet, deze video heeft alle nodige ingrediënten voor een enorme faal: een crappy plek, veel getuigen, muzikanten en een agressieve vrouw.

Een stuk subtieler je relatie beëindigen kan ook. Speciaal voor Valentijnsdag kun je nu Pleurop inschakelen om het vuile werk te laten doen. Je kunt via deze service een dode roos of boeket laten bezorgen bij jouw toekomstige ex. Is dat je zelfs te romantisch? Dan zijn ze ook bereid om een ‘stomme brief’ voor je te schrijven om een punt achter je relatie te zetten. Niet het meest fleurige einde.

Als TLC er toch niet was..

Rennen voor je leven!

Als iedereen toekijkt terwijl jij je vriendin begroet, geeft dat normaal gesproken wat druk. Deze jongen heeft daar in ieder geval geen last van. Het publiek is hier het slachtoffer. Not kidding.

Een kiss cam is een klassiek voorbeeld van het creëren van een ongemakkelijke situatie met een gedwongen kusje. Zeker als het niet helemaal gaat als gepland…

#no shame

Als je een vraag stelt waar veel vanaf hangt, is het logisch dat je liever geen nee hoort. De pijn voel je in dit geval door de radio heen.

Ook de grootste sterren hebben wel eens last van een ongemakkelijk liefdesmomentje. Het gebeurde Britney Spears zelfs tijdens een televisieopname.

Romantische momenten zoals in films, wie droomt daar nu niet van? De jongens van Streetlab onderzoeken of dit ook in de echte wereld werkt.