We vroegen ons al af wanneer het zou gebeuren, maar gisteren (of eigenlijk vandaag) was het zo ver: Vincenzo is back. De The Voice of Holland-finalist was mega populair, maar redde de finale nét niet. Toch twijfelden wij er geen seconde aan of we nog iets van de 17-jarige vocalist zouden horen.

Indria Jager

Dat Vincenzo Tahapary een doorzetter is, heeft hij namelijk allang bewezen; niet alleen deed hij mee aan de grown up versie van The Voice, hij was ook al te zien in TVOH Kids. Sinds de tv-programma’s achtervolgt zijn stem ons, maar gelukkig snapt Ali B dat helemaal.

Internationaal

De twee zaten gisteren in RTL Late Night, waar ze het nieuws dropten dat Vincenzo vandaag zijn eerste eigen single Daily releaset. In het programma gaf hij vast een voorproefje:

Dat Ali vertrouwen heeft in de jonge zanger blijkt wel uit het feit dat hij gesprekken heeft gehad met Amerikanen die voor niemand minder dan Rihanna en Drake hebben geschreven. Zou Vincenzo dan ook internationaal doorbreken?

Zomerhit

Justin Bieber eat your heart out! Wat ons betreft is dit dé hit voor komende zomer. Wat denk jij?

Heb je eigenlijk helemaal gemist wie Vincenzo nou eigenlijk is? Bekijk hieronder zijn auditie bij The Voice Kids en The Voice of Holland.