Bieberfans opgelet! Het is bevestigd: Justin Bieber sluit de eerste dag van Pinkpop af! Eerder was het al bekend geworden dat zijn grote vriend Martin Garrix ook op het driedaagse festival op 3, 4 en 5 juni optreedt. Na maanden van geruchten kan de organisatie de komst van ’s werelds grootste popidool bevestigen.

Door: Rosalie Schraven

Not pleased

Niet iedereen is even blij met JB als act op Pinkpop. Sommigen vinden het te veel pop op een festival dat altijd veel rockartiesten in de line-up heeft staan. Pinkpop is trending geworden op Twitter en ook op Facebook zijn de reacties niet allemaal positief.

Why? O why?

Pinkpopbaas Jan Smeets heeft vandaag aan L1 de keuze voor JB toegelicht. Bekijk het hieronder:

Line-Up

De Line-Up voor het festival in Limburg is nog niet helemaal bevestigd, deze wordt bekendgemaakt op woensdag 8 maart. Wel zijn naast Justin Bieber en Martin Garrix de volgende namen al bekend: Greenday, Kings of Leon, System of a Down, The Ten Bells. De organisatie heeft ongeveer een miljoen moeten betalen om Bieber te boeken. Ben jij benieuwd hoeveel geld jouw favoriete artiest kost per optreden? Check het hier!

Bieber Fever

Zal het Pinkpoppubliek dit jaar voor een groot deel uit Beliebers bestaan? Ben je even vergeten hoe dat eruit ziet? Kijk hier onze vlog over de Hysteria tijdens het concert van JB.

Wil je Pinkpop nu echt niet missen? De kaartverkoop start op zaterdag 11 maart om 10.00 uur. Kaarten voor losse dagen zijn 95 euro per stuk en voor een ticket voor het hele weekend moet je 195 euro betalen.