JB, Biebz, oftewel Justin Bieber is weer in het land! Dat betekent hordes gillende meiden, en Enzo Knol. Enzo Knol? Jazeker, de bekendste vlogger van Nederland is namelijk diehard fan van de Canadese superster. En tóch moet ie het concert aankomende zaterdag aan zich voorbij laten gaan, vertelde hij bij ome Humberto bij RTL Late Night.

Enzo is bang dat als hij eenmaal herkend wordt bij het Gelredome, dat de hysterie toeslaat. “Het is een beetje stom om te zeggen, maar ik kan daar serieus niet heen, omdat ik dan aangevallen word door fans.” De vlogger was uitgenodigd door een bedrijf voor het concert: “Zij wilden dat ik daar in de rij mensen zou gaan interviewen. Nou, ik weet niet of je je nog die meeting in Utrecht van mij kan herinneren? Daar werd ik afgevoerd door de politie.” Hij vindt het jammer, maar doet het ook “voor de veiligheid van anderen niet”.

Als DJ Asonn, een goede vriend van Knolpower, in een videoboodschap laat weten dat hij 4 kaartjes heeft en dat ze dus gewoon naar het concert gaan, moet Enzo lachen, al is niet helemaal duidelijk of dit uit vreugde of ongemakkelijkheid is. Eva Koreman, die er ook was om over JB te babbelen, stelde voor dat hij dan maar gewoon vermomd moet gaan. We zullen zaterdag merken of er nog hysterie uitbreekt in de rij.

Wie in ieder geval wél aanwezig is bij het concert, is TMI’s Emmelie. Volg ons op Snapchat en Instagram voor een live sfeerimpressie en check volgende week de vlog!