Omdat het weer kouder wordt buiten, maken wij het vanaf vandaag een stukje draaglijker voor je. Iedere week fixen wij een overzicht van tv-programma’s, vette films, Youtube-filmpjes en series die jij niet mag missen! Zo kan jij na een harde dag werken op school lekker onderuit gezakt op de bank hangen. Maar dit keer hoef je niet een uur te zoeken naar een goede keuze. Hieronder het overzicht van deze week!

Wat is nieuw op Netflix?

Vooral de vrouwelijke TMI’ers zullen heel blij zijn met de nieuwe releases van Netflix:

Pretty Little Liars seizoen 7
Het eerste deel van het allerlaatste (ja echt waar 😞 ) seizoen van Pretty Little Liars staat online. Na al 6 seizoenen met vragen en twijfels te zitten, kunnen we in seizoen 7 eindelijk onze antwoorden krijgen. Het laatste deel van seizoen 7 zal naar verwachting eind volgend jaar te zien zien. Zie hier de trailer:

Lovesick seizoen 2
Het eerste seizoen van de Britse comedyserie Lovesick werd zo goed ontvangen, dat Netflix er een tweede seizoen aan vast heeft geplakt. Dylan (de hoofdrolspeler) probeert zijn ingewikkelde romantische leven op orde te krijgen en blikt terug in het verleden en zijn daar bijbehorende ‘flings’. Ook seizoen 2 zal gegarandeerd een lach op je gezicht toveren. Zie hier de trailer van seizoen 2:

Gilmore Girls ‘A Year in the Life’
Het is nu iets meer dan negen jaar geleden dat de laatste aflevering van de hitserie Gilmore Girls werd uitgezonden. Nadat Netflix eerder alle seizoenen online had gezet, komt er nu ook een compleet nieuw seizoen van Gilmore Girls. Aankomende zaterdag wordt deze gereleased in vier afleveringen van elk 90 minuten! Lekker binge-watchen dus. Kijk hier alvast de trailer:

Wat je niet mag missen op TV!

Anorexia Special
Tijdens deze special op NPO 3 wordt de documentaire ‘Emma wil Leven’ uitgezonden. Emma is op haar twaalfde gediagnosticeerd met de dodelijke ziekte Anorexia.  Zij heeft een laatste wens: deze documentaire. Zie het dinsdag 22 november om 21:20 op NPO 3.

Facts & Villerius
Tijdens deze aflevering van Facts & Villerius spreekt de documentairemaakster kinderen in een Texaanse gevangenis die hun ouders hebben vermoord. Deze aflevering is te zien op NPO 3 om 21:55. Kijken dus!

The Voice of Holland
Ben jij ook zo benieuwd wie dit jaar de nieuwe Voice of Holland wordt? De teams zijn samengesteld dus het strijden tegen elkaar kan beginnen! Kijk het vrijdag op RTL4 om 20:30.

A’dam – E.V.A III
Het derde seizoen en tevens laatste seizoen van A’dam en E.V.A is begonnen. Deze zondag alweer de vierde aflevering. Dus haak je nu pas in, zorg er voor dat je de vorige afleveringen even terugkijkt op Uitzending Gemist. Aanstaande zondag om 20:25 op NPO 3