Natuurlijk heb jij al genoeg gepland om de voorjaarsvakantie door te komen, maar mocht je nog wat vrije uurtjes over hebben: dit zijn dé leukste Nederlandse modevloggers. Pak een kop thee, trek je minst fashionable outfit uit de kast, installeer je op de bank of in bed en vergaap je op onderstaande YouTube-accounts aan de prachtige en excentrieke outfits van Neerlands meest modebewuste influencers. 

Yara Michels  

Yara is voor veel mensen wellicht iets minder bekend. Dit blije ei runt de Engelstalige blog Chapter Friday en woont behoorlijk was fashionable events bij, maar daarnaast vlogt ze haar leven tegenwoordig ook. Bereid je voor op veel glitters, sterren, roze haar, een jaloersmakend interieur, een uitpuilende kledingkast en een vriendenkring om U tegen te zeggen.

Anna Nooshin
We kennen Anna allemaal van haar website NSMBL, haar collecties voor Hunkemöller en Anna+Nina, haar plaats aan de desk bij RTL Boulevard of Expeditie Robinson, maar wist je dat ze ook een populair YouTube-account heeft? Hier neemt ze ons mee behind te scenes, geeft ze fashiontips en laat ze ons een schimp zien van haar bevoorrechte leven.

Noor de Groot (Queen of Jetlags)
Noor de Groot noemt zichzelf niet voor niets ‘queen of jetlags’. Deze modebewuste dame vliegt de hele wereld over, is moeder, fashionista én tegenwoordig leert ze ons via haar Youtube-kanaal hoe ze dit allemaal combineert.

Lizzy van der Ligt
Stylisten scoren goed als modevloggers, zo ook Lizzy van der Ligt. Deze Instagram- en Youtube-queen staat bekend om haar rock-’n-roll-achtige combinaties bestaande uit een mix van prints en stoere combinaties. Ze werkt onder andere voor Scotch & Soda en runt het YouTube-kanaal Katwalk samen met Bibi Breijman.

Stephanie Broek
Glamour’s fashion editor Stephanie Broek is ook geen vreemde eend in de bijt (al doet haar uiterlijk dat af en toe wel vermoeden). Stephanie reist stad en land af voor fashion weeks, interviewt belangrijke, inspirerende bloggers en ontwerpers en dat allemaal met de vlogcamera in de hand.