Omslagfoto: Boyfriends of Instagram

Vrouwen creëren vaak hele kunstwerken op Instagram, maar mannen kunnen er ook wat van. Naast dat ze vaak zelf worden vastgelegd terwijl ze zuchtend staan te wachten in een rij, gebruiken ze ook zelf hun creativiteit om een prachtige foto te maken. De vijf leukste, mannelijkste Instagram-accounts hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Fleur Smakman

Miserable men

Deze pagina laat allemaal mannen zien die op hun vrouw, dochter, zoon of wie dan ook zitten te wachten. Vaak scholen ze zich samen om hun smart te delen, maar soms gaan ze ook even lekker op een bank in de showroom liggen. Alles om de tijd zo snel mogelijk te laten gaan.

Four ways to deal with being #miserablemen.

Een bericht gedeeld door Miserable Men (@miserable_men) op

Boyfriends of Instagram

Een foto maken van je girlsquad of van jezelf met je nieuwe kleding aan is niet makkelijk zelf te doen. Daar kun je best een man voor gebruiken. Op Boyfriends of Instagram worden alle mannen geplaatst die zo lief (of stom) zijn om een foto te maken van hun vriendin, en dat levert gouden plaatjes op.

Maaaaaaaaaaaaaate #boyfriendsofinstagram #surfsupbro 🏄🏽

Een bericht gedeeld door Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) op

Peejet

Wat doe je als je een grafisch designer met humor bent? Dan ga je photoshoppen! Deze dude gebruikt zijn skills door zichzelf tussen foto’s van celebrities te plaatsen. Zo staat hij op een cover samen met Kim Kardashian, poseert hij op Beyoncés zwangerschapsfoto en zit hij samen met Nicky Minaj in bad.

I thought you said “chill”, @badgalriri

Een bericht gedeeld door Peeje (@peejet) op

Bros Being Basic

Mannen kunnen er trouwens ook wat van om vrouwen belachelijk te maken. Mocht je het leuke idee hebben om een groepsfoto van jou en de girls op een van je kanalen te gooien, kan er zomaar binnen no time een mannelijke versie van verschijnen. Mannen in bad, op het strand, in matchende outfits. Er zijn zelfs mannen die outfits van vrouwen aandoen, ook erg charmant.

Men in Kilts

Deze mannen hebben een schoonmaakbedrijf. Dat is op zich geen vreemd verhaal. Wat wel bijzonder is, is dat ze dit doen in een kilt, zo’n Schotse rok. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een schoonmaakploeg waarvan je de harige benen constant ziet, weet je ze te vinden. Of ze ook Schots gekleed gaan onder de kilt, is niet helemaal duidelijk.