Lachen om homevideo’s is voor veel mensen een guilty pleasure, helemaal als er dieren te zien zijn. Katten die de overkant net niet redden of honden die hun hoofd ergens tussen hebben gestopt. Eigenlijk zou je er niet om moeten lachen, maar je doet het toch. Daarom zie je hier de leukste Instagram-accounts die draaien om dieren.

Fleur Smakman

Chill Wildlife

Aan deze beesten kunnen we een voorbeeld nemen: ze genieten lekker. Honden in een aanhanger, vogels in een badje, honden op de bank en in de douche, ga zo maar door. Oneindig kijkplezier.

#vchill @samsonthedood

Een bericht gedeeld door Chill Wildlife™ 🖖🏼 (@chillwildlife) op

Hot dudes with kittens

Deze is voor de dames onder ons. En voor sommige heren natuurlijk. Katten zijn natuurlijk hartstikke leuk en als daar een leuke man aan vastzit, maakt dat het hele plaatje niet bepaald vervelender. Deze hele page bestaat uit mannen met kittens. Op straat, op de bank, het houdt niet op. Voor ongegeneerd vermaak.

#hotdudeswithkittens #tgif #cute

Een bericht gedeeld door HotDudesWithKittens – Official (@hotdudeswithkittens) op

Cash Cats

We blijven even bij katten. Want foto’s van deze viervoeters zijn op zich al grappig, maar als je ze geld geeft, worden ze op de een of andere manier nóg wat leuker. Deze katten zien eruit alsof ze net een bank hebben overvallen zonder dat ze er iets van weten.

whole time they wanna take my place #cashcats @betsy_crocker

Een bericht gedeeld door 🐱💼💵 (@cashcats) op

Biddy the Hedgehog

Biddy is een egel die de wereld rondreist. En die reis kan je volgen op zijn Instagram. Schattig he? Jammer dat egels niet echt knuffelbare beestjes zijn.

We Rate Dogs

Hier vind je honden. Heel veel honden. Honden die een selfie nemen,  superblij zijn met een grote kartonnen versie van zichzelf of van een bloemenkrans genieten. Gewoon hele zachte honden bij die je graag zou willen meenemen. Bovendien krijgen de honden cijfers, eigenlijk tussen de 1 en de 10, maar de meeste honden scoren toch wel een 12. Hadden we al gezegd dat je hier veel honden kan vinden?

This is Mary. She’s desperately trying to recreate her Coachella experience. 12/10 downright h*ckin adorable

Een bericht gedeeld door WeRateDogs (@weratedogs) op